Ik ben Vera Langeslag en ben Nagelstudio Pink begonnen in 2006. Nagelstudio Pink is gespecialiseerd in Acrylnagels en Nail art Design, maar uiteraard kunt u ook terecht voor gelnagels, Crystalac (gellak) en Manicure.

 

In al die tijd dat ik werkzaam ben in de Nagelstyling heb ik mij constant verbeterd door diverse trainingen, opleidingen en workshops te volgen. Ik vindt het namelijk ook erg belangrijk om mezelf te blijven trainen, op elk vlak in de Nagelstyling en Nail Art Desin.

 

Ik werk uitsluitend met het professionele nagelmerk "Crystal Nails". Crystal Nails is een Hongaars hoogwaardig merk, dat zich professioneel bezig houd met alles op het gebied van nagelproducten. Het heeft een compleet assortiment, van acryl- tot gelproducten, van gellak tot nail art producten. Wilt u als Nagelstyliste meer informatie over dit prachtige merk, neem dan contact met mij op, nagelstudiopink@gmail.com.

 

Ook geef ik sinds 2013 les in Nagelstyling en Nail Art Design. Klik hier voor het actuele aanbod. Ik volg vaak een docenten training in Budapest, Hongarije bij Crystal Nails. Daar krijg ik les van de beste internationale Nailartists die onze branche rijk is.

 

Buiten mijn salonwerk en lesgegeven om, doe ik regelmatig mee aan Nagelwedstrijden (klik hier voor alle resultaten). Dit is één van mijn grootste passies. Ik doe dan ook voornamelijk mee aan Nail Art, tipbox en 3D (fanatsy) Design wedstrijden.

 

 


Nagelstudio Pink

Oremusplein 7

6815 DN Arnhem

Tel.: +31 (0) 6 3000 5398

Wij werken uitsluitend op afspraak!!!

info@nagelstudiopink.nl

 

www.nagelstudiopink.nl / www.naildesign-shop.nl

 

Openingstijden (onder voorbehoud): 

Ma. 09.00-18.00 uur

Di. 09.00-16.00 uur

Wo. 09.00-18.00 uur

Do. 09.00-20.00 uur

Vr. 09.00-18.00 uur

Za. en Zo. Salon gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak!!!

Nagelstudio Pink is alleen bereikbaar tijdens openingstijden.

 

Opleidingen, trainingen en workshops worden gegeven op

Dinsdagavond, zaterdag en zondag.