Deze salon voorwaardes geldt voor iedereen die gebruikt maakt of gebruik wil maken van de behandelingen en diensten van Nagelstudio Pink.

 

1. Betalingen

  • Behandelingen dienen direct betaald te worden.
  • Nagelstudio Pink accepteert alleen contante en pin betalingen.
  • U kunt bij Nagelstudio Pink niet achteraf betalen of in termijnen.
  • Nagelstudio Pink accepteert geen creditcards.

2. Afspraken

  • Nagelstudio Pink werkt uitsluitend op afspraak. Het wordt dan ook niet op prijs gesteld om onaangekondigd langs te komen.
  • Voor het maken van afspraken in de salon is Nagelstudio Pink telefonisch bereikbaar, via de email of via whats app en sms. Nagelstudio Pink is alleen bereikbaar tijdens openingstijden (Ma. t/m Do. van 09.00-16.00 uur).
  • Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden afgemeld, telefonisch, via de mail of via whats app en sms (Afgemelde afspraken die via mail, whats app of sms worden gedaan, moeten altijd bevestigd worden door Nagelstudio Pink binnen 4 uur. Is dit niet het geval, neem dan telefonisch contact op met Nagelstudio Pink). Bij het niet tijdig afmelden van gemaakte afspraken is Nagelstudio Pink genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen (uitzonderingen daar gelaten).
  • Klanten dienen zelf zorg te dragen voor gemaakte afspraken. Bij vergeten van gemaakte afspraken is Nagelstudio Pink genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen (uitzonderingen daar gelaten).
  • Is de klant 10 minuten of meer te laat voor de gemaakte afspraak, dan is Nagelstudio Pink genoodzaakt om de afspraak te verzetten en de behandeling in rekening te brengen.

3. Spaarkaartje

  • Elke klant van Nagelstudio Pink krijgt/heeft een afsprakenkaartje. Dit afsprakenkaartje is tevens een spaarkaartje. Na 10 nabehandelingen (afspraken) krijgt de klant € 7,50 korting op een behandeling naar keuze.
  • De klant dient zelf zorg te dragen voor het spaarkaartje. Bij verlies of beschadiging dient de klant weer opnieuw te beginnen.
  • Met dit spaarkaartje krijgt u alleen korting op een behandeling en niet op producten.
  • Het spaarkaartje is niet inwisselbaar tegen contant geld.
  • Het spaarkaartje is één jaar geldig na de 10e nabehandeling (afspraak).
  • Het spaarkaartje is niet geldig i.c.m. andere acties, kortingsbonnen of cadeaubonnen.
  • Het spaarkaartje is niet overdraagbaar aan andere personen.

4. Tijdens de behandeling

  • Tijdens de behandeling is het niet toegestaan om te eten. Dit i.v.m. het vet worden van de nagels. Dit is niet hygiënisch en ik kan dan niet garanderen dat de Acryl, Gel en/of Crystalac (gellak) goed blijft hechten.
  • Tijdens de behandeling is het niet toegestaan om te app'en of bellen (uitzonderingen daar gelaten). Ook dit i.v.m. hygiëne en hechting van de Acryl, Gel en/of Crystalac (gellak).
5. Garanties en Nagelreparaties
  • Op een nieuwe set Acryl- of Gelnagels zit 2 weken garantie op. Daarna kost het € 6,50 per nagel voor een reparatie. Voor vaste klanten is dit gratis.
  • Op een (nieuwe) set Crystalac (gellak) zit 1 week garantie.
  • Voor vaste klanten is het repareren van een gebroken of beschadigde nagel geheel gratis (excl. design nail art).
  • Wilt een vaste klant een nagel laten repareren 1 week voor de afgesproken nabehandeling, dan zijn de reparatiekosten voor eigen rekening.
  • Niet vaste klanten betalen € 6,50 per nagel voor een nagelreparatie.
  • Heeft een klant 4 of meer nagels eraf of beschadigd, dan wordt er € 7,50 extra gerekend tijdens een nabehandeling.
  • Klanten die alleen voor Crystalac (gellak) komen en nagels beschadigd hebben kunnen deze tijdens de behandeling d.m.v. acryl of gel laten repareren. Er wordt dan € 5,- per nagel in rekening gebracht.

 6. Overige

  • Alle prijzen bij Nagelstudio Pink is inclusief 21% btw.
  • Alle prijzen zijn onder voorbehoud.
  • Nagelstudio Pink behoud ten alle tijden het recht om behandelingen, prijzen, afspraken, acties en voorwaardes te wijzigen of te annuleren.

7. Aansprakelijkheid

  • Nagelstudio Pink is niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of verdwijningen van persoonlijke bezittingen van klanten. De klant dient hier zelf zorg voor te dragen.
  • Nagelstudio Pink is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties op Acryl, Gel, gellak en/of andere producten waar wij mee werken. Daarom bied Nagelstudio Pink iedere nieuwe klant aan om van te voren een eventuele basis proefnagel te zetten. Hier mag iedere nieuwe klant gratis gebruik van maken.
  • Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen (kunst)nagels. Nagelstudio Pink raad dan ook aan om correct met hun nagels om te gaan (zie Tips). Nagelstudio Pink is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade aan (kunst)nagels, als klanten niet de tips opvolgen die hier te vinden zijn op de website.

 

 

Privacy- en Cookiesbeleid van Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe).

 

 

 

Dit Privacy- en Cookiesbeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) verwerkt van haar klanten, cursisten en/of andere geïnteresseerden.

 

Indien je een account aanmaakt, klant en/of cursist wordt van Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe), of om een andere reden persoonsgegevens aan Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacybeleid te verwerken. Wij adviseren je om het Privacybeleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

 

 

 

1. Verantwoordelijke:

 

Naam: Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe)

 

Adres: Oremusplein 7

 

Postcode: 6815 DN                

 

Plaats: Arnhem

 

Telefoonnummer: +31 (0)6 3000 5398

 

Emailadressen: info@nagelstudiopink.nl / nagelstudiopink@gmail.com /

 

  info@glitterheaveneurope.nl

 

KvK nummer: 09178690

 

BTW nummer: 161456200B01

 

Website adressen: www.nagelstudiopink.nl / www.glitterheaveneurope.nl

 

 

 

Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) is bereikbaar op het hierboven genoemde telefoonnummer en/of emailadres(sen).

 

 

 

2. Welke gegevens verwerkt Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) en voor welk doel:
2.1       Als je een account aanmaakt en/of een aankoop doet in de webshop, klant wordt of je aanmeld voor een opleiding, training en/of workshop bij Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe), worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

 

·         Voor- en achternaam, geboortedatum, geboorteplaats

 

·         Adresgegevens; Factuuradres(sen) en Postadres(sen)

 

·         Emailadres(sen), Telefoonnummer(s)

 

·         IP-adressen

 

·         Ordergeschiedenis

 

·         Overige persoonskenmerken die benodigd kunnen zijn voor Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe), zoals bijvoorbeeld Social Media accounts

 

2.2       Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

 

Je naam, adresgegevens, telefoonnummer(s) en emailadres(sen) worden gebruikt bij klantencontact m.b.t.:

 

o   Orders uit de webshop (Glitter Heaven Europe) te verwerken, wijzigen en/of annuleren.

 

o   Afspraken (nagelstudio) maken, wijzigen en/of annuleren.

 

o   Het aan- of afmelden, wijzigen of andere handelingen die te maken hebben met onze opleidingen, trainingen en workshops.

 

o   Het versturen van nieuwsbrieven (zie sub 4).

 

o   Verstrekking van de door jou aangevraagde informatie of het afhandelen van de van jou verkregen informatie.

 

 

 

3. Bewaartermijn:

 

Hoe lang bewaart Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) je gegevens:

 

3.1       Webshop gegevens worden bewaart tot 7 jaar na het plaatsen van de order.

 

3.2       Klantengegevens van de nagelstudio worden bewaart tot 6 maanden na de laatste afspraak.

 

3.3       Cursistgegevens worden bewaart tot 7 jaar na de deel genomen opleiding, training en/of workshop.

 

 

 

Aansluitend (als de bewaartermijnen zijn verlopen) worden deze persoonsgegevens vernietigd.

 

 

 

4. Email berichtgeving (nieuwsbrieven):

 

Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) gebruikt je naam en e-mailadres om je haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie over Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe). Afmelding voor deze mailingen is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

 

 

 

5. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers

 

5.1     Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

 

5.2     Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) gebruik van diensten van derden, zogenaamde verwerker. Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst:

 

·    Mijnwebwinkel.nl

 

·    Google Analytics (het delen van informatie is hier uitgezet)

 

5.3     Overige derden partijen kunnen zijn:

 

·    Social Media; Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LinkdIn en Pinterest.

 

·    Mollie (betaaldienst).

 

·    Paypal (betaaldienst).

 

 

 

6. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

 

6.1     Via Nagelstudio Pink (Glitter heaven Europe) kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen 4 weken na ontvangst hierover informeren; nagelstudiopink@gmail.com.

 

6.2     Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe); nagelstudiopink@gmail.com.

 

6.3     Indien je klachten hebt over de wijze waarop Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens: Telefoonnummer: 0900-200 12 01.

 

6.4     Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacybeleid kunnen worden gericht aan Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe); nagelstudiopink@gmail.com.

 

 

 

7. Wijzigingen

 

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacybeleid te bekijken.

 

 

 

8. Cookies

 

8.1     Wat is een cookie?

 

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

8.2     Waar worden cookies voor gebruikt?

 

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

 

8.3     Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

 

·    Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

 

·    Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

 

8.4     Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

 

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

·    Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

 

·    Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

 

·    Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

 

·    Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

 

·    Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

 

·    Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

 

·    AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

 

·    Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop.

 

·    Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

8.5     Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

 

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

 

 

Nagelstudio Pink

Oremusplein 7

6815 DN Arnhem

Tel.: +31 (0) 6 3000 5398

Wij werken uitsluitend op afspraak!!!

info@nagelstudiopink.nl

 

www.nagelstudiopink.nl / www.glitterheaveneurope.nl

 

Openingstijden: 

Ma. 09.00-18.00 uur

Di. 09.00-16.00 uur

Wo. 09.00-18.00 uur

Do. 09.00-20.00 uur

Vr. 09.00-18.00 uur

Za. en Zo. Salon gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak!!!

Nagelstudio Pink is alleen bereikbaar tijdens openingstijden.

 

Opleidingen, trainingen en workshops worden gegeven op

Dinsdagavond, zaterdag en zondag.